- Dit evenement is voorbij.
Werkgroep food (ochtendprogramma): Kwaliteit- en voedselveiligheidscultuur
15 april 2022 @ 09:15 - 12:15
Binnen de SKL wordt samen met KTBA een werkgroep food opgericht, die vier keer per jaar voorafgaand aan de reguliere SKL bijeenkomsten bij elkaar komt. De focus ligt op kwaliteits-verantwoordelijken uit de voedingsmiddelen industrie en aanverwante branches. Vakgenoten ontmoeten, inspirerende sessie volgen en de kennis benutten om verder te excelleren binnen uw organisatie. Daar staat SKL voor.
15 April start de werkgroep Food. Het doel van de werkgroep food is om kennis in de regio te delen binnen de food sector, een regionaal platform te bieden om te sparren en discussiëren over actuele thema’s.
Graag nodigen wij u bij deze uit om met de werkgroep Food van SKL een interessante bijeenkomst bij te wonen. We zijn met een select gezelschap die allen een link hebben met de voedingsindustrie, zo kunnen we onze ervaringen nog beter delen.
PROGRAMMA
Voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur is tegenwoordig een hot topic. Er is steeds meer aandacht voor het gedrag van medewerkers en de invloed die dat gedrag heeft op kwaliteit en voedselveiligheid.
In een ronde tafel setting gaan we vanuit de wettelijke en klant-eisen onderzoeken hoe we de cultuur binnen een organisatie kunnen beïnvloeden en verbeteren. We delen onze ervaringen en sparren over vraagstukken, zodat je naar huis gaat met concrete handvatten om met voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur (verder) aan de slag te gaan.
DATUM
Vrijdag 15 april
KOSTEN
SKL komt met een mooie kennismakingsaanbieding voor nieuwe en bestaande leden.
Meer informatie op https://www.skl.nl/lidmaatschap/
Twijfelt u nog en wilt u eerst een bijeenkomst bijwonen? Dat kan met onderstaande eenmalige aanbieding:
Speciale kennismakingsaanbieding: €15,- (bijeenkomst werkgroep food en bijeenkomst SKL op 15 april)
LOCATIE
Brasserie Merode Stein,
Merodestraat 31
Stein, Limburg 6171 XM Nederland
AGENDA
09.00 uur Ontvangst deelnemers
09.15 uur opening door Kelly Kohlen (KTBA)
09.20 uur Kwaliteit en Voedselveiligheidscultuur – door Geert-Jan Rens (KTBA)
10.00 uur Samen ervaringen delen en sparren over oplossingen voor een betere cultuur.
12.00 uur Afsluiting en vooruitblik volgende bijeenkomst
12.15 uur Lunch
13.00 uur Aansluiting bij het regulier SKL programma ´Kwaliteit en Duurzaamheid, werken vanuit de bedoeling – door Thom Verheggen
AANMELDEN
Aanmelden via de link: https://skl.webinargeek.com/werkgroep-food-skl-kwaliteit-en-voedselveiligheidscultuur-1
Het betreft een fysieke bijeenkomst. WebinarGeek wordt enkel gebruikt om het aanmelden te organiseren, er zal dus geen webinar beschikbaar zijn.