Binnen de SKL wordt samen met KTBA een werkgroep food opgericht, die vier keer per jaar voorafgaand aan de reguliere SKL bijeenkomsten bij elkaar komt. De focus ligt op kwaliteits-verantwoordelijken uit de voedingsmiddelen industrie en aanverwante branches. Vakgenoten ontmoeten, inspirerende sessie volgen en de kennis benutten om verder te excelleren binnen uw organisatie. Daar staat SKL voor.
15 April start de werkgroep Food. Het doel van de werkgroep food is om kennis in de regio te delen binnen de food sector, een regionaal platform te bieden om te sparren en discussiëren over actuele thema’s.
Graag nodigen wij u bij deze uit om met de werkgroep Food van SKL een interessante bijeenkomst bij te wonen. We zijn met een select gezelschap die allen een link hebben met de voedingsindustrie, zo kunnen we onze ervaringen nog beter delen.
PROGRAMMA
Voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur is tegenwoordig een hot topic. Er is steeds meer aandacht voor het gedrag van medewerkers en de invloed die dat gedrag heeft op kwaliteit en voedselveiligheid.
In een ronde tafel setting gaan we vanuit de wettelijke en klant-eisen onderzoeken hoe we de cultuur binnen een organisatie kunnen beïnvloeden en verbeteren. We delen onze ervaringen en sparren over vraagstukken, zodat je naar huis gaat met concrete handvatten om met voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur (verder) aan de slag te gaan.