Ga naar de inhoud
  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact
  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact

Werkgroep Food

AI: de kwaliteitsmanager van de toekomst

13 juni 2025,
9.00-12.30,
Toverland, Toverlaan 2, Sevenum

AI: Kwaliteitsmanager van de toekomst!

Op 13 juni staat de eerstvolgende bijeenkomst van de SKL werkgroep Food op de agenda. Het thema van deze sessie is: “AI en de Kwaliteitsmanager van de Toekomst”.

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Technologieën ontwikkelen zich in razend tempo, en als kwaliteitsmanagers willen we vooroplopen, niet achterblijven. De toekomst van kwaliteitsmanagement ligt in de handen van degenen die durven te denken in mogelijkheden, vooruit kijken en snel kunnen schakelen.

Dus, stap nu in en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze inspirerende workshop gaan we samen ontdekken wat de kwaliteitsmanager van de toekomst écht nodig heeft. We duiken diep in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI) en beantwoorden belangrijke vragen:

  • Wat is AI en hoe beïnvloedt het de manier waarop we kwaliteit waarborgen?
  • Welke kansen biedt AI ons al vandaag, en hoe kan het de manier waarop we kwaliteitsbeheer in de toekomst volledig transformeren?

Dit is niet alleen een blik op de toekomst, maar ook een praktische kans om met andere professionals ideeën uit te wisselen en samen te brainstormen over hoe we morgen al gebruik kunnen maken van deze technologieën in ons dagelijks werk. 

Waarom deelnemen?

  • Ontdek de mogelijkheden van AI in kwaliteitsmanagement – nu en in de toekomst.
  • Leer hoe je AI kunt inzetten om processen te optimaliseren, efficiënter te werken en betere resultaten te behalen.
  • Deel je ideeën tijdens een interactieve brainstormsessie en zet samen de eerste stappen richting de toekomst.
  • De ontwikkelingen gaan snel – de toekomst is nu. Kom groot denken, laat je inspireren en werk samen aan het creëren van de kwaliteitsstandaarden van morgen.

 

 

Details van de bijeenkomst:

📅 Datum: Vrijdag 13 juni 2025
⏰ Tijd: 9.00 – 12.30 uur (aansluitend met een lunch voor deelnemers van het middagprogramma van de SKL)
📍 Locatie: Toverland, Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum
💸 Kosten: €50,- per SKL-seizoen voor leden van de SKL, eenmalige deelname €75,- per deelname
🌐 Meer info: www.SKL.nl
✍️ Aanmelden: Via www.SKL.nl of bij je contactpersoon.

Vermeld hierbij je naam, functie, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer en

geef antwoord op de volgende vragen:

– Wat wil u uit de bijeenkomst halen?

– Wat is uw huidige ervaring met AI?

 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Chretien Haenen, Wendy Jansen en Harm Crompvoets,
namens SKL en KTBA

 

bekijk alle events

Deze bedrijven zijn bij ons aangesloten:

Zuyderland
Zuid hogeschool
ZON
Waltmans
VDL Konings
VD KREEKE GROEP
Uhasselt
Thomas regout
Thielen consult
Tebben
Solvay
Sitech
SIF
SGS
Senzer
Sabic
Qualitt now
Phillips
Nedri
Nedinsco venlo
NCR atleos
Mondriaan
Medtronic
Mannesmann
Maastro
Maastricht umc
Merieux
Meldon
Mee zuid limburg
LMS
Limagrain
Janssen
Jansen hahnraths group
Intertek
M. Heezen
LWV
Ingwersen
Horst aan de maas
HI
Hertek
HAS
Frumarco
Enexis
CMC
Bravis
Bratra
EKK eagle industry
EEvmann
De bloeiende organisatie
Dalli
Boston Scientific
Blue world seafood
Berkvens
Avient
Astos
ASML
AMI
Allanta
Adex

SKL: meer dan kwaliteit!

De beloftes van SKL: SKL inspireert en verrast. In de SKL community ontwikkelen (young) proffesionals waardevolle skills en kennis. En organisaties gaan duurzamer ondernemen met SKL

Direct naar

  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Nieuws
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Nieuws
  • Agenda
  • Werkgroep food
  • Contact
  • Agenda
  • Werkgroep food
  • Contact

Algemeen

Algemene voorwaarden

Cookievoorkeuren

Cookieverklaring

Contact

Postbus 474

T:

(0475) 35 26 00

6040 AL
Roermond

E:

info@skl.nl

© 2025 SKL | Website door Whoesj creative studio

Menu

  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact
  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact
  • (0475) 35 26 00
  • info@skl.nl