Ga naar de inhoud
  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact
  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact

Werkgroep food.

De werkgroep Food is de ontmoetingsplek voor professionals uit de foodsector, waar we samen in gesprek gaan over diverse onderwerpen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Vier keer per jaar organiseren we een bijeenkomst, waarbij de thema’s worden bepaald op basis van input van de deelnemers of actuele trends en uitdagingen binnen de foodsector.

Naast het delen van kennis, wordt er in een ronde tafelsetting gediscussieerd, waarbij ervaringen worden uitgewisseld. Het doel is om elkaar te inspireren en de kennis te verdiepen en te verbreden.

 

De werkgroep Food wordt georganiseerd in samenwerking met KTBA.

De bijeenkomsten.

 Momenteel zijn er geen nieuwe bijeenkomsten gepland voor de werkgroep food. 

Bekijk alle bijeenkomsten

Wat kun je verwachten?

De werkgroep Food gaat verder dan de reguliere bijeenkomsten van de SKL en biedt ruimte voor verdieping en praktische uitwisseling rondom actuele thema’s op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid in de food.
Samen bespreken we actuele onderwerpen, stellen we vragen, delen we ervaringen en zoeken we naar concrete oplossingen, die aansluiten bij de uitdagingen in de hectische wereld van foodbedrijven. De input en ideeën vanuit de deelnemers, zijn essentieel voor het succes van deze werkgroep!

Waarom deelnemen?

Deelnemen aan de werkgroep Food biedt diverse voordelen:
  • Diepgaande kennis: We duiken in de thema’s die jij belangrijk vindt.
  • Samenwerking: Deel kennis en leer van elkaar in een interactieve setting, samen met de experts van KTBA
  • Actuele thema’s: blijf op de hoogte van de met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid binnen de foodsector. Denk hierbij aan wetgeving rondom voedselveiligheid en etikettering, kwaliteitsnormen zoals IFS, BRC en FSSC22000, maar ook specifieke duurzaamheidsthema’s binnen de food onder andere de PPWR en de EUDR.

Wie kan deelnemen?

De werkgroep staat open voor alle (young) professionals die zich willen inzetten voor verbetering en vooruitgang binnen de foodsector. Dit zijn onder andere:
  • Kwaliteitsprofessionals: Van Q-controleur tot Q-manager, en van startende talenten tot ervaren experts.
  • Managers, stafleden of beleidsmedewerkers: Zij die betrokken zijn bij het besturen van een organisatie in de food of gerelateerd in de food (bv. logistiek of verpakkingen) en op zoek zijn naar inspiratie om zichzelf en hun organisatie te helpen excelleren op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Lidmaatschap.

Wilt u deelnemen aan de werkgroep food?

Speciaal kennismakingstarief

€75,-

excl. btw
  • 1x werkgroep food bijeenkomst (inclusief lunch)
  • Gratis bijwoning middagprogramma SKL bijeenkomst
  • Wordt in mindering gebracht bij lidmaatschap

SKL-lidmaatschap en werkgroep food

€250,-

excl. btw
  • 4x werkgroep food
  • 8x SKL-bijeenkomst
  • Korting of gratis kringbijeenkomsten van andere kringen en organisaties
  • Nieuwsbrieven met informatie over SKL
  • Korting op diverse activiteiten en opleidingen
  • Lidmaatschap/seizoen loopt van september-juli

Tarief deelname werkgroep food voor SKL-leden

€25,-

excl. btw
  • eenmalige deelname werkgroep food
  • enkel voor bestaande SKL leden

Inschrijven werkgroep food?

Wilt u kennismaken met de SKL en de werkgroep food? Informeer naar ons speciaal kennismakingstarief.

Let op! Een lidmaatschap is persoonlijk. Bij afwezigheid kunt u een vervanger aanmelden

Stuur een mail met de betreffende keuze naar: info@skl.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Leden die de noodzaak van kwaliteit in onze maatschappij weerspiegelen.

Onze leden zijn actief in veel verschillende sectoren, zoals productiebedrijven, dienstverleners, zorginstellingen en consultancy. Waarbij iedereen altijd bereid is elkaar te helpen en zichzelf te verbeteren.
Sluit jij bij ons aan?

Sluit jij bij ons aan?

Wil jij lid worden van SKL of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze bedrijven zijn bij ons aangesloten:

Zuyderland
Zuid hogeschool
ZON
Waltmans
VDL Konings
VD KREEKE GROEP
Uhasselt
Thomas regout
Thielen consult
Tebben
Solvay
Sitech
SIF
SGS
Senzer
Sabic
Qualitt now
Phillips
Nedri
Nedinsco venlo
NCR atleos
Mondriaan
Medtronic
Mannesmann
Maastro
Maastricht umc
Merieux
Meldon
Mee zuid limburg
LMS
Limagrain
Janssen
Jansen hahnraths group
Intertek
M. Heezen
LWV
Ingwersen
Horst aan de maas
HI
Hertek
HAS
Frumarco
Enexis
CMC
Bravis
Bratra
EKK eagle industry
EEvmann
De bloeiende organisatie
Dalli
Boston Scientific
Blue world seafood
Berkvens
Avient
Astos
ASML
AMI
Allanta
Adex

SKL: meer dan kwaliteit!

De beloftes van SKL: SKL inspireert en verrast. In de SKL community ontwikkelen (young) proffesionals waardevolle skills en kennis. En organisaties gaan duurzamer ondernemen met SKL

Direct naar

  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Nieuws
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Nieuws
  • Agenda
  • Werkgroep food
  • Contact
  • Agenda
  • Werkgroep food
  • Contact

Algemeen

Algemene voorwaarden

Cookievoorkeuren

Cookieverklaring

Contact

Postbus 474

T:

(0475) 35 26 00

6040 AL
Roermond

E:

info@skl.nl

© 2025 SKL | Website door Whoesj creative studio

Menu

  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact
  • Home
  • Over SKL
  • Lidmaatschap
  • Agenda
  • Nieuws
  • Werkgroep food
  • Contact
  • (0475) 35 26 00
  • info@skl.nl